O nama

Auto moto klub Jedinstvo iz Zemuna je osnovan decembra 1947. godine. Proistekao je iz sekcije ljubitelja automobila i motocikala Zemuna. Vremenom, Klub je prerastao u samostalnu organizaciju, koja je razvila mnoge druge aktivnosti, kao što su obuka kandidata za vozače motornih vozila, tehnički pregled motornih vozila, auto moto sport, auto kamp, kao i saobraćajno-tehničko vaspitanje dece i omladine.
AMK  Jedinstvo je mnogo više od nabrojanog; to je organizacija zaljubljenika u sport, turizam i automobilizam; ljudi široke saobraćajne i tehničke kulture, spoljnih saradnika, prijatelja, pa svi zajedno činimo snažnu, funkcionalnu, preventivnu i uslužnu organizaciju neophodnu gradjanima i posebno automobilistima.

Auto moto klub Jedinstvo se nalazi u Zemunu, Skopljanska br. 2, gde je i privredno društvo “AMK Jedinstvo” d.o.o..

To je organizacija, koja okuplja veliki broj članova i preko svog privrednog društva pruža više vrsta usluga gradjanima i automobilistima Zemuna i grada Beograda. Tako, “AMK Jedinstvo” d.o.o. ima i dobro opremljen tehnički pregled za putnički i teretni program.

Specifičnost privrednog društva je i kamp – jedini na teritoriji grada Beograda. Kamp “Dunav” je na samoj obali Dunava, sa oko 50 kamp jedinica i 29 ležaja u 7 bungalova i 6 savremeno opremljenih soba. Caffe bar u kampu raspolaže sa 30 konzumnih mesta.