Gradska smotra “Šta znaš o sabraćaju” 2023.

Екипа Земуна освојила прво место у генералном пласману!

Након што су реализована општинска такмичења, у недељу, 14.05.2023. године одржана је градска  смотра „Шта знаш о саобраћају 2023“. У сали Факултета за спорт и физичко васпитање надметали су се ученици основних школа из 17 општина Града Београда.

Међу 116 ученика из свих градских општина, нашло се и 8 ученика из основних школа Земуна који су представљали нашу општину, а који су на протеклом општинском такмичењу показали најбоље резултате.

Као и ранијих година, земунци на градском такмичењу показују вредне резултате, а посебно ове године када су освојили прво место у генералном пласману испред својих вршњака из општина Звездаре и Новог Београда. Овај вредан успех постигли су следећи ученици: Зорица Стијак, Лазар Зечевић, Саша Дрндаревић и Валентина Манојловић из Основне школе „Соња Маринковић“, Дуња Ждеро из Основне школе „Раде Кончар“, Јелена Ђорђев из Основне школе „Горња варош“, Борис Весковић из Основне школе „Светозар Милетић“ и Бранимир Антић из Основне школе „Бошко Палковљевић Пинки“.

Вође ове сјајне екипе били су Светлана Вучетић, наставник ТО у Основној школи „Соња Маринковић“ и Зоран Тодић, наставник ТО у Основној школи „Светозар Милетић“.

 

СВИМ ТАКМИЧАРИМА И НАСТАВНИЦИМА ТЕХНИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА ЧЕСТИТАМО ОВАЈ СЈАЈАН УСПЕХ!

 

Scroll to top