AMK "Jedinstvo" d.o.o.

Cara Dušana 49, 11080 Zemun
tel /fax : 316 02 57 , 2610 425

   
  O NAMA
  USLUGE
  TEH. PREGLED
  REGISTRACIJA
  KAMP DUNAV
  ŠTA ZNAŠ O
SAOBRAĆAJU
   
  LINKOVI
  KONTAKT
  E-MAIL
   

facebook

O nama   
  

Auto moto klub Jedinstvo iz Zemuna je osnovan decembra 1947. godine.Proistekao je iz sekcije ljubitelja automobila i motocikala Zemuna.Vremenom, Klub je prerastao u samostalnu organizaciju,koja je razvila mnoge druge aktivnosti, kao što su obuka kandidata za vozače motornih vozila, tehnički pregled motornih vozila, auto moto sport, auto kamp, kao i saobraćajno-tehničko vaspitanje dece i omladine.

AMK " Jedinstvo"d.o.o. je mnogo više od nabrojanog; to je organizacija zaljubljenika u sport, turizam i automobilizam; ljudi široke saobraćajne i tehničke kulture, spoljnih saradnika, prijatelja, pa svi zajedno činimo snažnu, funkcionalnu, preventivnu i uslužnu organizaciju neophodnu gradjanima i posebno automobilistima.

AMK "Jedinstvo" d.o.o. se nalazi u Zemunu, Cara Dušana 49 gde je i privredno društvo "AMK "Jedinstvo" d.o.o. ".

To je organizacija, koja okuplja veliki broj članova i preko svog privrednog društva pruža više vrsta usluga gradjanima i automobilistima Zemuna i grada Beograda.Tako, "AMK "Jedinstvo" d.o.o." ima i dobro opremljen tehnički pregled za putnički i teretni program.

Specifičnost društva je i kamp kao jedini kamp na teritoriji grada Beograda.Kamp "Dunav" je na samoj obali Dunava, sa oko 50 kamp jedinica i 29 ležaja u 7 bungalova i 6 savremeno opremljenih soba. Restoran u kampu raspolaže sa 35 konzumnih mesta.Dobitnici smo Plakete za najuspešniji kamp u Srbiji u 2010 godini.


Društvo pruža sve administrativne usluge gradjanima oko pribavljanja ličnih dokumenata, vrši izdavanje medjunarodnih dokumenata za vozila i vozače,vrši učlanjenje automobilista u AMSS i izdaje table PROBA.

Radno vreme
Uprava 7.30 - 15.00
Tehnički pregled 8.00 - 17.00 subotom 8.00 - 14.00
Kamp Dunav 00.00 - 24.00 u sezoni

 

 
 
© 2015 AMK "Jedinstvo" d.o.o.